Избрани Новини

Отново футболен турнир в Благоевград

Надпреварата стартира тази събота

Благоевград отново ще бъде домакин на футболния турнир „Купата на COCA-COLA”. Областният център ще събере футболисти и  привърженици на най-популярния спорт в света за третия етап от  турнира.

„Купата на COCA-COLA” 2015, Зона Благоевград, стартира на 21-ви март /събота/. Футболните срещи ще се проведат по програма, като първият двубой започва в 9:00 часа на игрището на “Арена парк”( ул. „Даме Груев“ №36). В турнира участие ще вземат 16 училищни отбора от Сандански, Гоце Делчев, Петрич, Симитли, Кресна, Вълкосел и Благоевград на възраст  от 12 до 14 години.

Победителите от ІІІ етап  на футболния турнир ще участват в Националното първенство от 19-ти до 21-ви юни в Бургас. Тримата финалисти от първенството ще получат купа и грамоти, а отборът- първенец освен „Купата на COCA-COLA” 2015 ще спечели и  участие в международен лагер.

Организатори на събитието са “Кока Кола България”, Регионален инспекторат по образованието - Благоевград към Министерство на образованието и науката и Община Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов