Избрани Новини

Разстреляха българин в публичен дом, защитил проститутка

Крими

17-03-2015, 08:51

Снимка:

в. Билд

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Нашенецът живеел от доста време в Германия и е баща на две деца

Българин бе убит в публичен дом в Хамбург, съобщи вчера германското издание "Билд". Нашенецът работел на бара в заведението "Релак найт клуб 95".

Според очевидци на престъплението 22-годишен албанец, който бил клиент на заведението, започнал да бие една от проститутките във фоайето на заведението, което накарало българина да се намеси. По време на кавгата, албанецът насочил пистолет срещу него и го застрелял. Стрелецът сам се е предал на полицията, която получила сигнал за изстрели в сградата. До момента са разпитани пет проститутки, станали свидетели на случилото се.
Според БЛИЦ загиналият българин се казвал Бельо, бил на 25 години и бил футболист в аматьорските лиги. Нашенецът живеел от доста време в Германия и е баща на две деца.

Друго немско издание пък съобщава, че от няколко месеца в квартала на червените фенери в Хамбург, където е станала престрелката, бушува война на мафиите. Албанската мафия властва в Хамбург от края на 90-те години, като доскоро водеше кървава война за територия с рокерите от "Хелс Ейнджълс". През последните години обаче и други източноевропейски кланове се опитват да установят контрол над проституцията в града. Руската мафия, както и отделни български и румънски банди се опитват да се наложат.

Не е ясно коя мафия контролира клуба, в който бе застрелян българинът. Сред версиите са както мафиотско разчистване на сметки, така и убийство за сплашване. В бордеите на Хамбург цари правилото за пълно мълчание, каквото и да се случва, така че полицията засега няма конкретна информация за мотивите за убийството. "Все още сме в началото на разследването", съобщиха от прокуратурата в града.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов