Избрани Новини

Набират кандидати за Българската армия в Симитли

Изнасят беседа пред младите симитличани за професията "войник"

Днес от 10:30 часа в заседателната зала на Общинска администрация Симитли ще бъде направена презентация на професията "войник" в Българската армия, изисквания, ред и начин на кандидатстване за служба в доброволния резерв на Българската армия.

Военно окръжие-Благоевград набира кандидати за служба в доброволния резерв на Българската армия. Свободните позиции са обявени по заповед OХ- 104 от 6.02. 2015 година на министъра на отбраната на Република България. За обявените длъжности за резервисти днес, 16-ти март от 10:30 часа в залата на Община Симитли, ще се проведе среща-беседа относно реда за кандидатстване и необходимите документи.
Водещ на беседата ще бъде подполковник Петър Митев- началник областен военен отдел. На срещата ще бъде разяснено какво е да бъдеш резервист, как можеш да кандидатстваш, какви са необходимите документи, предимства и недостатъци.

Подполковник Митев ще разкаже пред всички желаещи и заинтересовани за военната служба.

Общинска администрация Симитли и експертите от Военно окръжие кани всички желаещи да присъстват на разяснителната беседа и, ако желаят, да направят своя избор да служат на България.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)