Огнен ад! Пожар изпепели къща в Кочериново

Крими

15-03-2015, 10:07

Снимка:

struma.bg

Автор:

BlagoevgradUtre

Всичко от Автора

Мъж скочи от втория етаж на горящия дом

Двуетажна къща изгоря в пожар в град Кочериново рано тази сутрин. 28-годишен мъж пострада леко, след като скочи от горящия дом.


Сигналът е подаден към 4 часа от квартал "Левски" на град Кочериново, област Кюстендил, който се намира до главен път Е-79. Кварталът е по-известен със старото си име Шарков чифлик, а до последните къщи се намират двата пробити вече тунела от ЛОТ-2 на АМ "Струма".

Две пожарни гасиха в продължение на 3 часа пламъците, а 28-годишен мъж бе настанен в МБАЛ-Благоевград с травма, след като скочи от втория етаж на горящата къща.

Към 5 часа тази сутрин в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград е приет 28-годишният Стоян М. с порезна рана на крака.

При скока младежът се приземил върху стар прозорец и разрязал крака си. Настанен е в отделението по хирургия.

Пожарът е унищожил покривната конструкция, втория етаж на къщата и покъщнина. Горялата къща е обградена отвсякъде със стопански пристройки във формата на буквата "П", в двора се влиза по тесен процеп, широк не повече от 2 метра.

Два противопожарни автомобила от град Рила се редуваха в гасенето на огъня. Към 6.30 часа тази сутрин изгорялата къща продължаваше да пуши. Огнеборци, обитатели на къщата и съседи разчистваха горелите греди и други материали. Огнеборците обливаха с вода тлеещите греди от падналия покрив. Причините за пожара са в процес на установяване.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"