Избрани Новини

Каракачанов: Етническото напрежение се поражда от това, че някой не си плаща токa, водата и краде

В България има цели региони, в които вилнее битова престъпност

"Факт е, че в България има цели региони, в които вилнее битова престъпност. 70-80% от тези престъпления ги извършват представителите на един етнос. А политиците, от трибуната на Народното събрание, се опитват да замазват положението и се правят, че не виждат този проблем". Това заяви пред Нова тв Красимир Каракачанов, съпредседател на Патриотичния фронт.

ПФ подготвя декларация, с която да покаже на правителството, че тяхната подкрепа не е безгранична и безрезервна, обясни Каракачанов. "Подкрепили сме това правителство поради факта, че то прие да вкара няколко основни точки от нашата програма в основната програма за управление. Едно от нещата беше да се вземат мерки за справяне с битовата престъпност", каза той. По думите му парламентарната трибуна е за това – да се поставят проблеми.

Етническото напрежение се поражда от това, че някой не си плаща токa, водата и краде, а не от това, че от трибуната на Народното събрание се казва истината, изтъкна той. "Казваме това, което говорят хората", допълни Каракачанов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов