Избрани Новини

Успех за волейболните надежди на "Велбъжд” и "Пирин“

Девойките младша на „Велбъжд” и „Пирин“ се класираха за зоналния турнир по волейбол

Девойки младша възраст на „Велбъжд“ се класираха за зоналния турнир по волейбол, съобщава viaranews.com. Отборът, воден от треньора Емил Стоянов, спечели първото място на Регионалното първенство – зона „Струма”, което се проведе в зала „Осогово“ в Града под Хисарлъка. Втората директна квота за зоновия турнир заслужиха волейболистките от „Пирин” /Разлог/. Отборите на Ихтиман и Етрополе, които се класираха на 3-4-то място, ще играят в допълнителен турнир, за да продължат напред. Отпаднаха тимовете на „Струмска слава” /Радомир/, „Миньор” /Перник/ и „Рилски спортист” /Самоков/.

Девойките старша възраст на „Велбъжд”, които водят в зоновата си група, след първия турнир през 2014 г. се подготвят за втория, който ще бъде в Разлог на 13-14 март.

Достойно се представиха на регионалните първенства мъжките отбори на „Велбъжд”. Те не успяха да се класират за зоните, но победиха съперници с далеч повече опит. 13-годишните момчета се класираха пети от 9 отбора, 15-годишните са седми от 11 тима, а юношите младша възраст са 8-и от 12 отбора. Поради големия интерес само от няколко месеца към волейболния клуб бяха създадени отбори от момчета и юноши. Отборът на „Велбъжд” – момичета до 15 години, стана първи на регионалния турнир в Перник. Възпитаничките на треньорката Йорданка Василева след убедителното си представяне се класират за зоната. Втори е тимът на „Пирин” /Разлог/, а трети – Етрополе.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов