Избрани Новини

Внимание по пътищата: блъснаха пешеходец в Банско; жена ранена в Гоце Делчев

Неспазване на дистанция и висока скорост довеоха до катстрофите по пътя

През изминалото денонощие на територията на област Благоевград са станали няколко катастрофа, съобщават от полицията.

Около 11:30 часа на 09.03.2015г. на кръстовище образувано от ул.”Глазне” и ул.”Цар Симеон” в Банско лек автомобил „Мазда” с 26-годишна водачка от гр.Бургас блъска 89-годишен пешеходец от София. Вследствие на инцидента е пострадал пешеходецът, който е получил фрактура на десен крак, без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачката на автомобила е отрицателна.

Около 17:40 часа на 09.03.2015г. на пътя Враня – Хърсово лек автомобил „Фолксваген Пасат” с 54-годишен водач от Берковица, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза от пътното платно и се преобръща. Нанесени са материални щети по автомобила. Пробата с техническо средство е отчела наличие на 0,52 промила алкохол в кръвта на водача.

Около 17:40 часа на 09.03.2015г. на ул. ”Панаирски ливади” Гоце Делчев лек автомобил „Фиат Добло” с 36-годишен водач от гр.Гоце Делчев, поради неспазване на необходимата дистанция, блъска спиращ пред него лек автомобил „Шевролет”. В резултат на инцидента, без опасност за живота, е пострадала 43-годишна жена от Гоце Делчев, която е пътувала в лекия автомобил „Фиат Добло”. Пробите с техническо средство за наличие3 на алкохол в кръвта на водачите на автомобилите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов