Избрани Новини

Окончателно! Пловдивското дерби ще е във вторник

Спорт

08-03-2015, 17:27

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пловдивското дерби пред провал (СНИМКИ)

Пловдивското дерби под въпрос

БФС заплаши Локо (Пд) с наказание при неподготвен терен

Сагата около пловдивското дерби продължава, но изглежда вече има своя край. След като още от вчера двата клуба Локомотив и Ботев настояваха днешният мач да бъде отложен, това стана непосредствено преди планираното начало на срещата. Съдията и делегатът на двубоя отложиха двубоя с 24 часа, но сега събитията около дербито претърпяха нов развой.

Официално срещата бе насрочена за вторник, 10 март, от 17:30 часа, а решението бе взето на извънредно събиране на Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз по настояване на телевизията, държаща правата за родното първенство.

Ето и официалното съобщение от страна на СТК:

На извънредно заседание на  СТК на база доклади от длъжностните лица, настояване от носителите на телевизионни права НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП и Футбол Про Медиа и съгласувано с МВР и футболните клубове участници в срещата, отложената от длъжностните лица среща от „А” ФГ между отборите на ПФК „Локомотив” Пд и ПФК „Ботев” Пд  няма да се състои на 09.03.2015 г, а ще се играе на 10.03/вторник/2015 година от 17.30 часа и ще се излъчва по Диема.

СТК обръща внимание на домакините, че в случай, че срещата не може да се изиграе на новата дата поради  неподготвен терен, същите ще бъдат санкционирани съгласно нормативните актове на БФС.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов