Избрани Новини

Среднощен екшън в Благоевград: Пиян шофьор вдигна на крак Спешното заради още по-пияната си сестра

Крими

08-03-2015, 12:06

Снимка:

Struma.bg

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

24-годишен младеж от град Айтос е задържан заради агресия срещу дежурните медици

24-годишен младеж от град Айтос е задържан с полицейска заповед за 24 часа след проявена агресия тази нощ срещу дежурните спешни медици в Благоевград, съобщи Struma.bg.

Малко след 3 часа тази нощ пред вратата на Спешно-приемно отделение (СПО) на Многопрофилната боница за активно лечение (МБАЛ) - Благоевград буквално "влетял" лек автомобил "БМВ" с бургаска регистрация. Идвайки по тунела към поликлиниката откъм ул. "Славянска", водачът на "БМВ"-то натискал клаксона и превключвал фаровете. Клаксонът паникьосал дежурните на смяна както в спешното отделение, така и тези в Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП).

24-годишният Боньо Х. слязъл откъм шофьорската седалка и започнал да крещи: "Бързо, бързо, къде сте защо спите, сестра ми умира". В автомобила, освен водача, били още сестрата и приятелката му. Тримата купонясвали в благоевградска дискотека по повод 8 март. Дежурните в СПО веднага излизат и питат какво става, пред отделението пристигат и двамата охранители на МБАЛ от нощната смяна.

"Не ви е срам, спите", крещял Боньо. Той започнал да псува и обижда всички наред - дежурните медици, както и охранителите. 25-годишната му сестра била мъртвопияна на задната седалка, била оповръщала цялото купе на лекия автомобил. В силна алкохолна интоксикация тя е поета от дежурния лекар в СПО. Брат й продължил да крещи и да налита на бой, охранителите се видели в чудо и натиснали паник-бутона в СПО.

На сигнала се отзовава автомбилът на "Е&О" Секюрити и полицейска патрулка. Докато пияната сестра е подложена на процедури в отделението, брат й продължил да буйства.

С алкохолна интоксикация 25-годишната жена била настанена в отделението по реанимация, няма опасност за живота й. Когато полицаите "помолили" Боньо да премести "БМВ"-то, той се усетил, че седне ли зад волана и запали двигателя, ще бъде подложен на алкохолна проба. Затова накарал приятелката си, която била с него, да премести автомобила.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов