Избрани Новини

Пиян зад волана изтрезня в Районното

Крими

04-03-2015, 12:34

Снимка:

© Pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Джигит с отнета книжка продължава да шофира

45-годишен шофьор с 2,21 промила алкохол отчетен от дрегера, спипаха полицаи при проверка на 1 март, малко преди полунощ в местност "Боровец". Пияният и опасен водач на "Фолксваген" е от Айтос. Кръвната проба потвърдила употребата на голямо количество алкохол и същият е задържан за 24 часа докато изтрезнее. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Ден по-късно на 2 март полицаите се натъкнаха на още един купонджия, който не искал да се прибере с такси след веселбата. Около 21 часа в кв. "Галата" е задържан 40-годишен мъж, който във видимо нетрезво състояние управлявал личният си автомобил марка "Рено".  40-годишният мъж е от Варна и след направената проверка става ясно, че е с концентрация от 1,77 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство и вероятно и двете пияндета ще се сбогуват с шофьорските си книжки.

За някой обаче това не е проблем да продължат да шофират смело. Такъв е случаят с 48-годишен мъж от с. Калчево, който беше задържан без книжка на 3 март по обед при полицейска проверка на пътя между местността "Харамията" и с. Бенковски. Смелчагата спокойно шофирал "Опела" си без свидетелство за правоуправление, което му било отнето за година. По случая е образувана преписка.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)