Избрани Новини

Септември надделя над Верея с 2:1

Още в 10-тата минута Методи Костов реализира невероятен гол с глава

Отборът на Септември (Симитли) се наложи с 2:1 над Верея от Стара Загора. С категоричното си превъзходство през всичките 90 минути, която се отрази и на крайния резултат, момчетата на Спас Стоименов влизат с победа в новия полусезон

В първата официална среща за пролетния полусезон Септември при Верея (Стара Загора) на стадиона в Благоевград, пише simitli.info.
Още в 10-тата минута Методи Костов реализира невероятен гол с глава след центриране на Андон Гущеров. Така Септември поведе в резултата. След първото попадение домакините продължиха да владеят играта и водеха в мача. Футболистите от Симитли създадоха още няколко голови положения до почивката, които не успяха да реализират.

Второто полувреме момчетата от Симитли показаха характер и продължиха да играят с много хъс. В 60-тата минута бе извършена първата смяна, като Костадин Кацимерски замени Илиян Илиев, а в 70-тата Илиян Христов влезе на мястото на Методи Костова, а Радулович бе заменен от Карадачки.

В 72-рата минута гостуващият отбор получи шанс да изравни, след като съдията отсъди дузпа в полза на Верея. Гостите реализираха изстрела от бялата точка за 1:1. Вратарят на Септември Александър Любенов спаси няколко много опасни ситуации през второто полувреме на мача.

В 76-тата минута Анатоли Лулейски отбеляза победното попадение за Септември и оформи крайното 2:1. До края на мача двата отбора си съперничеха перфектно и си размениха по няколко опасни положения

„Доволен съм от победата, въпреки че можем да играем и по-добре. Верея е много силен отбор, радостно е, че показахме характер и направихме много добра игра. Като първи мач от полусезона, момчетата заслужават поздравления. Сигурен съм, че в следващите мачове, ще продължаваме да радваме публиката и ще играем добър футбол”, коментира старши треньорът на Септември (Симитли) Спас Стоименов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов