Избрани Новини

Ас на Ботев под въпрос за мача с Марек

Милен Гамаков също пропусна първото за седмицата занимание, но проблемът при него е само настинка

Момичл Цветанов е под въпрос за домакинството на Ботев срещу Марек на 2 март за първенството в А група. Срещата ще се играе в Коматево от 15:30 часа.

 

„Канарчетата” стартираха седмицата преди първия си официален мач за годината с тренировка във вторник следобед на базата на тима. Футболистите получиха два дни почивка след контролата със Славия, а от днес мислите на всички в "жълто-черния" лагер вече са фокусирани върху двубоя с Марек.

 

Под въпрос за срещата с дупничани към момента продължава да бъде единствено Цветанов. Крилото продължава да лекува контузията в прасеца, която получи в края на лагера в Турция. Състоянието 24-годишното острие се подобрява, но той продължава да тренира отделно от съотборниците си.

 

Милен Гамаков също пропусна първото за седмицата занимание, но проблемът при него е настинка и медицинският щаб ще се погрижи да стабилизира халфа по най-бързия начин. Всички останали футболисти на Ботев, с изключение на трайноконтузения Алекс Колев, са в кондиция и започнаха подготовката си за срещата с Марек на пълни обороти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов