Избрани Новини

Футболен турнир за девойки събра шест отбора в Благоевград

Благоевградските момичета участват с два отбора

Цели шест отбора се включиха в първия за годината футболен турнир за девойки до 14 години. Проявата в зала „Скаптопара“ е в програма на БФС, а домакин бе благоевградският клуб „Спортика“, предаде E-79.com. Благоевградските момичета участваха и с два отбора - „Спортика - 1“, водена от Гергана Мазнева, и „Спортика - 2“, водена от друга националка – Вероника Гоцева.

Именно и вторият отбор спечели турнира в Благоевград, след като на финала победи „Ботев“ Кюстендил след изпълнение на дузпи, а в редовното време резултатът бе 0:0. В мача за третото място „Места гърлс“ от Хаджидимово победи „Спортика - 1“ с 3:1.

Другите два отбора, които участваха на турнира в Благоевград, бяха „Миньор“ Перник и „Марек 2007“.

В предишните години в турнира участваха най-много 4 отбора, но с включването на „Ботев“ Кюстендил и „Марек 2007“ броят на отборите нарасна.

Сред зрителите в зала „Скаптопара“ беше един от шефовете на аматьорската футболна лига – добре известният в Пиринския край Тодор Праматаров, както и председателят на ОС на БФС в Кюстендил Спиро Сираков.

Днес от 13:00 часа женският футболен отбор на „Спортика“ прие шампиона на Македония „Кочани“ в първата си среща за 2015 година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов