Избрани Новини

Глутници бездомни кучета плашат хората от Българчево

Има няколко случаи на нападение над възрастни хора

"Глутници бездомни кучета в благоевградското село Българчево ежедневно застрашават живота ни, когато изведа детето си на разходка, буквално умирам от страх откъде ще се появят те", това съобщи днес млада майка от благоевградското село, цитирана от struma.com. Според нея кучетата са гладни и нападат хора в селото.

"Вече има няколко случаи на нападение над възрастни хора. Кучетата се събират на групи и ако само ги погледнеш, тръгват озверели към теб", разказва ужасената жена. "Сутрин жените, които излизат рано за работа, се изчакват една друга, за да отидат на автобусна спирка. Обръщам се с апел към вас и се надявам органите, отговарящи за тези бездомни кучета, да вземат мерки, докато не е станало нещо страшно.

Деца играят навън и не се знае, дали няма да попаднат на изгладнелите кучета, каза още жената. Не съм единствената, която страда от този ежедневен страх за детето си, цялото село е пропищяло от кучетата. Знам, че в големите градове е така, но на село е още по-страшно, защото понякога се случва да бъда сама на цяла улица, дано не се задействат органите късно, когато някой пострада", опасява се Гергана П.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов