Избрани Новини

Арестуваха трима тийнейджъри за кражба на дамска чанта

Лицата са задържани за срок до 24 часа в РУП - Червен бряг

Полицейските служители на РУП – Червен бряг са установили извършителите грабеж на дамска чанта на 58 годишна жена от Червен бряг.

На 17.02.2015 г. около 19.30 часа в приемната на РУП - Червен бряг жената е заявила, че малко преди това на улицата пред училище в града, неизвестно лице чрез използване на физическа сила отнел от владението й черна дамска кожена чанта със сумата от 70 лева и връзка ключове в нея, след което е избягало. Незабавно в района е изпратен полицейски екип, който не е установил лице, отговарящо на описанието дадено от пострадалата.

След проведените допълнителни издирвателни мероприятия е установено, че извършители на деянието са трима младежи - двама на 17 години от гр. Червен бряг и Троян и един 18 годишен от гр. Червен бряг, които след предварителен сговор са планирали и извършили деянието. Дамската чанта и портмонето са намерени и са оставени на съхранение в РУП - Червен бряг.

Лицата са задържани за срок до 24 часа в РУП - Червен бряг. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.198, ал.1 от НК . Уведомен е прокурор от РП – Червен бряг. Работа по случая продължава разследващ полицай.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)