Избрани Новини

Започна годината на дървената овца (коза): Край на финансовите и любовни несгоди

Бъдете дейни и ще успеете през 2015 г., съветват астролози

На 19 февруари 2015 г. в 01,47 ч. българско време настъпи годината на Дървената овца (коза). Астролозите чакаха с голямо нетърпение започването на новата година според китайския хороскоп, защото според тях тя ще донесе мир, спокойствие и много любов. Навлизаме в една наистина спокойна година в сравнение с драматичната година на Коня. Първата ни задача е да създадем хармония в самите себе си, а също и с околните. Причината е, че през идните 12 месеца нашата чувствителност ще се засилва.

Ще бъдем по-отворени и съпричастни към проблемите на хората, но не ни е позволено да правим непоискано добро, за да не получим в ответ зло. Дървената овца се характеризира с прекомерна добрина. Готова е винаги да се притече на помощ и да помогне дори и ако трябва да угоди на другите, но понякога в своя вреда. Едната от задачите на хората, родени в годината на Овцата, а и на всички останали, докато сме в нейно влияние, е да не отстъпваме бързо пред желанията и волята на околните, да отстояваме мнението и най-вече интересите си.

Дървената овца ще успява във всички финансови дела и ще просперира в професионално отношение. Трябва да търсим среда, която ни дарява спокойствие и сигурност. Въпреки това сме длъжни да съхраним нашата независимост. Успех в професионално отношение ще жънат хората на изкуството, актьорите, художниците.

В политически план годината на Овцата носи възможност за разрешаване и затихване на проблемите в световен мащаб. Именно затова астролозите казват, че през следващите месеци в политиката и икономиката ще настъпи спокойствие и много от конфликтите ще останат в миналото.

Как да посрещнем годината на Овцата? Понеже Овцата е селско животно, то най-добрата идея за посрещане на Новата година е да отидете на вилата или на семеен хотел на село. Ако останете в града, то посрещнете Нова година в семеен кръг или с най-близките си приятели. Овцата е страхливо животно, няма да бъде във възторг от големи и шумни компании. Готвейки се за срещата с Новата 2015 г. помнете, че Овцата живее добре, комфортно, яде вкусно и се облича модно. Подреждайки новогодишната маса, постарайте да изберете покривка, съдове или салфетки, съчетаващи в себе си елементи със син цвят. Всичко трябва да бъде изящно и с вкус. Това животно много обича трева и цветя. Затова украсете новогодишната маса с цветя.
Овцата е вегетарианка, затова на масата трябва да има плодове, леки салати, зеленина, сирене, сладкиши, млечни произведения. Ако все пак решите да хапнете месо тази вечер, сгответе си пиле, патица или риба, съветват експертите по източните философии.

Какви цветове да носим и какво да подаряваме?

Актуалните цветове не само за новогодишната нощ, но и за цялата година са бежовото, синьото и зеленото. Винаги обаче трябва да сте добре облечени, при това в по-елегантен стил, защото Овцата обича изисканите дрехи и бижута. Облеклото може да бъде допълнено от красиви бижута с аквамарин или оникс. Тези камъни са символ на този знак. Като алтернативен вариант използвайте бижута от дърво, които имат пряко отношение към знака. Относно подаръците няма да ви е труден изборът. Овцата обича блясъка и интелекта. Така че най-подходящите подаръци са цветя, парфюми, книги, шалове, скъпо шампанско или кожен портфейл.

Каква ще е 2015 г. за различните знаци?

ОВЦАТА. Родените в годината на Овцата имат шанса да постигнат много за кратко време, да стабилизират финансовото си положение, да се изявят като добри професионалисти. Не бива да рискуват. Късметът ще ги подмине. Въпреки че годината им започва успешно, може да попаднат в неблагоприятни ситуации. Здравето им ще бъде стабилно.

МАЙМУНАТА. Родените в годината на Маймуната имат пред себе си ползотворна година. Въпреки успеха си обаче е възможно да си спечелят не малко врагове. Съветът към тях е да не харчат прекомерно, защото рискуват да останат без стотинка в джоба още преди края на годината. Иначе Маймуната ще се радва на добро здраве в годината на Овцата.

ПЕТЕЛЪТ. За родените в годината на Петела годината на Овцата поднася неочаквани обрати. Ако не се задълбочат в работата си, ако прекалят с изискванията си, но те самите не се подчиняват на правилата, ще се окаже, че са излезли от верния път и са в съседен, но грешен коловоз, в който изпускат шанса да управляват Съдбата си. Здравето им е изцяло подвластно на психическата устойчивост.

КУЧЕТО. Тази година ще донесе много негативни емоции на родените в годината на Кучето. Причината е, че са в състояние така да объркат живота си, че да не могат да излязат без помощ от лабиринта, който сами са си изградили. Ако избегнат тази опасност, ще са доволни от личния и от професионалния си живот. Иначе ще пропилеят годината в бездействие.

ГЛИГАНЪТ. Родените в годината на Глигана ще имат изпъстрена с изненади година на Овцата. Причината е, че, от една страна, очакват стабилизиране на финансовото си положение, а от друга, не са уверени, че това ще се случи, защото са зависими от други хора. При търпението, което имат родените в Глиган, ще успеят да излязат от проблемите с лекота.

ПЛЪХЪТ. Годината на Овцата няма да зарадва с постижения родените в годината на Плъха. Цялата им самонадеяност ще се изпари, ако видят, че през първите месеци всичките им планове се провалят, а късметът им се изплъзва. При правилни решения и промени имат възможност да направят рязък обрат и да подобрят положението си след март. В личния им живот е сравнително спокойно. Здравето им е подвластно на успехите и провалите им.

ВОЛЪТ. В годината на Овцата родените в годината на Вола ще имат възможността да са сред много хора, голяма част от тях непознати. Не са изключени опити чрез ласкателства да бъдат използвани за чужда кауза, която ще им загуби времето и възможността за личен професионален възход. Мнозина ще завидят на техния работохолизъм. Важно е да овладяват емоциите си.

ТИГЪРЪТ. Ако родените в годината на Тигъра са били почтени и отговорни през миналата година, сега, в годината на Овцата, от една страна, ще намерят ново поприще за изява, от друга, са склонни да се разпиляват в привлекателни занимания, които само ще им загубят времето. Успехът е с тях в личния им живот. Да се оглеждат дали вървят в правилната посока, за да съхранят личните си отношения и здравето си.

ЗАЕКЪТ. Родените в Заек ще са щастливи и успяващи в годината на Овцата. От тях зависи да си подредят така задачите, че да избегнат преумората и здравословните проблеми, породени от нея. В тяхна полза е да внимават кого допускат до себе си и да разчитат на своята интуиция. Добре е да забравят проявата на ненужна и показна щедрост, за да не си спечелят неприятели.

ДРАКОНЪТ. Родените в годината на Дракона да забравят за начинанията през годината на Овцата, естествено ако не са належащи. Ще ги радват резултатите от постиженията им от изминалите години. Ще получат пари от отдавна завършени проекти. Работа няма да им липсва. Личните им отношения са хармонични, но е добре да внимават да не засегнат с критични забележки близките си.

ЗМИЯТА. Родените в годината на Змията ще изживеят равновесна и спокойна година на Овцата, въпреки че работа няма да им липсва, а приходите им ще са очакваните, дори по-високи. Не бива да проявяват щедрост, като дават заеми на роднини. Ще бъдат отговорни към задълженията си и към семейството. Личните им отношения са сравнително спокойни, ако не лишават близките си от почивка. Здравето им е стабилно.

КОНЯТ. Родените в годината на Коня ще изживеят една пълноценна година на Овцата, защото след активната своя година, от която излизат, ще си направят равносметка, ще проверят материалното си положение и спокойни за своето бъдеще ще продължат уверено напред без притеснения и терзания. Ще заслужат похвала и публично признание. Бързо ще постигнат целите си. Здравето им ще бъде стабилно, ако си дават почивка и избягват преумората.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов