Избрани Новини

Плевен изпълни театъра за премиерата на "Дякон Левски" (Снимки)

Десетки плевенчани не успяха да се доберат до местата в залата

Десетки хора не успяха да влязат в театъра за първата прожекция на "Дякон Левски" в Плевен. Интересът към лентата бе огромен, но от Общината бяха обявили предварително, че местата за вторник вечер са само 250, затова и доста от решилите да гледат филма останаха извън залата.

Още на входа всеки от присъстващите имаше възможността да се сдобие с биографична книжка за Левски.

Кметът на Плевен проф. Димитър Стойков приветства зрителите и отправи поздравленията си към актьора Веселин Плачков, който умело се въплъти в ролята на Апостола. От своя страна, Плачков призна, че тези над 3 часа са крайно недостатъчни, за да бъде показана цялата история на Дякона.

През последните 24 часа коментарите за филма в интернет са особено противоречиви, което според нас е очаквано. Винаги ще се намерят критици, както и такива, които да се почувстват вдъхновени и доволни от показаната история на Левски. Ние ще се въздържим от коментар и ще оставим всеки, който е гледал филма, да има собствено мнение.

Тази вечер отново в театъра, ще се състои втора прожекция. Тя е откупена от депутата от КП „БСП лява България“ Васил Антонов.

Oчаквайте още по темата



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов