Избрани Новини

Феноменът Емил Конрад идва в Стара Загора-видео

Популярният влогър ще представи книгата си „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“

Емил ще бъде в Стара Загора днес от 10 до 13.30 ч. в книжарница „Хеликон“.
На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.
Кой е Емил Конрад?
Конрад не е писател, а е най-популярният влогър у нас, пише 24 часа. Това означава, че 25-годишното момче прави свои блогове, но под формата на клипове. И наистина е популярен, защото за двете години, в които ги пуска в мрежата, видеата му са гледани от над 20 млн. души. Над 200 000 са хората, които го следят в двата големи сайта за видеосподеляне - световния youtube.com и българския vbox7.com.
Именно там го забелязва и издателството, откривайки как темите, които Конрад коментира пред камерата си, вълнуват хиляди хора. Те не само гледат, но и коментират активно под клиповете му. Превърнал се във виртуална звезда за феновете си, Конрад е поканен да напише книга.
А тук вижте и едно от стотиците му клипчета, които го направиха толкова популярен сред младежта и не само.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов