Избрани Новини

Топ 5 на най-неподходящите подаръци за Свети Валентин

Съвети за закъснелите господа какво да избягват за подарък на половинките си

Остават само няколко часа до Деня на влюбените и повечето любовчии вече са се сдобили с подаръка-изненада. Дали обаче тази изненада ще е силно положителна, зависи от вашия избор и познаването на вкуса на половинката си. Затова Plevenutre.bg предлага на тези, които не са взели все още подаръци, да избягват няколко неподходящи от тях.

На първо място за най-неподходящ подарък нареждаме кантар. Забравете просто, че има жена на този свят, която ще се зарадва на него. Все пак не искате да намекнете на любимата си, че теглото определя любовта ви към нея?

На второ място нареждаме кухненски уреди и посуда. Колкото и да обича една жена да се вихри в кухнята, то опакования тиган би убил всичко женско в нея, и на момента! Все пак някои мацки имат достойнство, нали?

Третото място в нашата класация са козметичните подаръци. Най-добре е всяка жена сама за себе си да пазарува от нужните артикули, защото шанса да й подарите нещо и да я засегнете на макс е много голям. Такъв пример е коректор за лице, премахващ пъпки и неравности и парфюм/дезодорант за подмишници…

На четвърто място по неподходящ подарък нареждаме цветя и шоколад. Това е толкова банално за повечето дами, защото не изразяват лично отношение към тях, а на поредните, получили цветя и нещо сладко за отбий номер…

И на пето място в никакъв случай не изненадвайте половинката си с DVD или видеоигра. Колкото и мъжко момиче да е вашата дама, някъде вътре в нея се крие и нежната душа, която точно на Свети Валентин желае да получи доза нежност.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)