Избрани Новини

Черно море ще играе контрола с молдовци

Проверката на Спартак с ФК Динамо-Ауто под въпрос

Отборът на Черно море ще играе контрола с тима на ФК Динамо-Ауто (Молдова), научи varnautre.bg. Спарингът ще се проведе идната сряда (18 февруари) на Албена. Контролата е по молба на молдовския тим, който е на лагер край Варна вече две седмици.

ФК Динамо-Ауто спечели завършилия турнир "Балчик Къп 2015" в Албена, в компанията на Локомотив (Мездра), Ботев (Нови Пазар) и домакините от Черноморец (Балчик). Утре молдовския тим трябва да играе с другият варненски тим Спартак 1918, но след катаклизмите в клуба в последните дни, е твърде вероятно спаринг да няма.

Иначе в проверката на "моряците" наставникът Никола Спасов ще използва 5-6 футболисти от представителния тим. Предимно тези, които няма да играят в мача за Купата на България с Локо (ГО) и последната контрола на тима с Добруджа. Останалите играчи ще са от дублиращия отбор на Черно море с треньор Станислав Стоянов.

Днес варненци излизат срещу Дунав (Русе) от 14 ч. на стадион Младост, а в събота (14 февруари) ще играят с втородивизионния тим от Добрич от 13 ч. Мачът за купата пък е на стадион Тича на 21 февруари (събота).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов