Избрани Новини

Норбеков - син: Причините за раковите заболявания при жените са в противоположния пол

Мисия Пловдив

08-02-2015, 08:00

Снимка:

Фейсбук

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

За първи път в България учебно-оздравителни курсове по системата на академик Норбеков провежда неговият син Шохрух Мирзакаримович

 „Избрах да водя първия си учебно-оздравителен курс в Пловдив, защото ми хареса публиката в България и разбрах за резултатите, които се получават. Най-тежката публика е в Русия, а най-лесно се работи с курсистите в България.“ Това сподели на първата си пресконференция у нас Шохрух Норбеков.

Над 500 са преподавателите в света, които работят по Системата на акад. М. С. Норбеков. „Оздравителното ниво, което ще протече в Пловдив ще е поне 50% по-различно от традиционно преподаваните курсове. Основното нещо, на което са ме научили е да не работя толкова с тялото, а да насочвам своето внимание и да търся истинската причина за появилия се недъг у дадения човек. Когато стигнем до причината, е по-лесно да се справим“, каза синът на акад. Мирзакарим Норбеков.

Причините за появата на онкологични заболявания на женски органи са свързани с противоположния пол. Това показват нашите изследвания, казва Шохрух Норбеков. Той допълва, че проблемите в отношенията могат да бъдат не само между съпрузи, но и между дъщеря и баща или между сестра и брат. „Причините за появата на онкологични заболявания на женските органи могат да се коренят от обида, от агресивно отношение, от неудовлетворение в леглото и се стигне до отвращение от мъжката част на човечеството. Същият процес се отнася и за мъжете. Последствията от подобни състояния са различни.“, коментира Ш. Норбеков. Той е на мнение, че мъжете получават най-силен стимул за развитие, когато създаде семейство и поколение.

Шохрух Норбеков е директор на Център Норбеков - Германия. Той сподели, че в Европа трудно се работи, защото 100% от хората са зациклили в материалното. На Изток се наблюдава обратният процес – трябва да ги доведеш до материалното, защото са зациклили в духовното. Според Шохрух Мирзакаримович хората в България са по средата. Те не са загубили духовността и в същото време не са толкова вкопчени в материалното.

„По време на нашите курсове учим хората от какво да се освободят в поведението си, за да върви живота им“, казва Ш. Норбеков. Според него най-важното в живота е да имаш благословията на родителите си, да се съхранят традициите и добрите взаимоотношения между поколенията – деца – родители – баби и дядовци.  Родителите са любовта, а бабите и дядовците са морала в семейството.

Курсът на Шохрух Мирзакаримович по системата на известния акад. М.С.Норбеков стартира на 6 февруари 2015г. в Пловдив. В рамките на 9 дни тренерът ще има възможността да сподели най-новите достижения в тази сфера. Той ще се проведе в зала „Дружба“ на парк-хотел „Санкт Петербург“. Занятията се провеждат от 18.00 до 22.00 часа



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов