Избрани Новини

Министър Лиляна Павлова разяснява днес в Хасково, Сливен и Ямбол програмата за саниране

От 11 ч. в голямата зала на Дома на техниката в Хасково днес започва среща, на която министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще разясни Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Министър Лиляна Павлова и екипът й от министерството ще представят етапите на програмата за безплатно саниране и ще отговорят на въпроси. Ще участват още областният управител Добри Беливанов, кметове от областта и представители на общинските администрации. Поканени са всички домоуправители и заинтересовани граждани.

От община Димитровград информират, че е осигурен безплатен транспорт за всички желаещи домоуправители да присъстват на срещата с министър Лиляна Павлова в Хасково.  В 10 ч.  от новата автогара и от спирката до "Мир" (Хасковска спирка) ще тръгне по един автобус до Хасково, който ще изчака приключването на срещата и ще върне пътниците отново до Димитровград, уточняват от общината.

Oт 14.30 ч. в залата на Куклен театър  е срещата за област Сливен. Поканени са всички домоуправители и заинтересовани граждани.

В Ямбол срещата ще се проведе от 16.30 часа в Голямата зала на общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов