Избрани Новини

Сред локвите! Пирин - Хасково 1:1

Мачът се игра на много тежък терен с множество локви

ОФК Пирин и първодивизионният Хасково не успяха да се победят в тазсутрешната контрола, завършвайки с резултат 1:1. Мачът се игра на много тежък терен с множество локви, които тормозеха състезателите и на двата отбора. В крайна сметка, те си отбелязаха по едно попадение именно атакувайки към по-сухата половина на стадиона в село Склаве.
В първите минути на срещата футболистите се адаптираха към условията, въпреки че още в началото хасковлии организираха опасна атака, която не доведе до удар. В следващите 20 мин. положения липсваха, като за Пирин по крилата Башлиев направи два опасни пробива с центрирания, които не доведоха до нещо съществено. След половин час игра съставът на Хасково упражни натиск, като само за няколко минути успя да създаде няколко положения за гол, който падна в 39-та минута, когато Педро се разписа с пета, информираха от пресцентъра на клуба.

През втората част ситуацията на терена се промени коренно, като орлетата заиграха по-агресивно и натиснаха. В 48-та минута Тасев изведе Креболиев сам срещу вратаря, нападателят се засуети, но отбитата топка попадна в Хаджиивано, който я мушна в опразнената врата за 1:1. Само две минути по-късно Станоев стреля опасно, но вратарят на Хасково изби с вещина. В 60-та минута Креболиев се размина на голлинията с една центрирана топка, пропускайки удобно положение. Последваха пропуски и на Тасев, Хаджииванов и Войнов, а най-чистото положение за пиринци пропиля Сандев, който остана сам срещу вратаря, но стреля в него в 75-та минута.

В петък пиринци ще играят с Вихрен на градския стадион в Сандански от 14:00. а в събота е контролата с Литекс на ст. Христо Ботев, с начален час 15:30.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)