Жители на 35 панелни кооперации от „Сторгозия” и „Дружба” се срещнаха с Владислав Николов

Санирането на панелните блокове в Плевен бе основна тема в приемната на депутата

Представители на 35 панелни кооперации от жилищните комплекси „Сторгозия” и „Дружба” в Плевен се срещнаха днес с народния представител Владислав Николов. Темата за кандидатстване по Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради за пореден път бе акцент в традиционната за депутата гражданска приемна, която се провежда всеки понеделник в офиса на ГЕРБ.

Интересът все повече нараства, отбелязват от пресцентъра на партията. Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов обясни, че в рамките на 2015 година напълно безплатно за собствениците ще бъдат санирани панелни жилищни сгради с над 36 апартамента. 1 млрд. са средствата, предвидени от правителството за обезпечаване на Националната програма.

„Със 100% финансиране на дейностите държавата реално подпомага собствениците на апартаменти в големите блокове да удължат живота на своите жилища”, подчерта Николов. Той обясни на гражданите, че трябва да направят сдружение на собствениците и с него да кандидатстват по програмата в Общината.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"