Избрани Новини

Микробус блъсна млада жена на пешеходна пътека край Симитли

Крими

24-01-2015, 09:21

Снимка:

Августина Самарджиева

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Масово пешеходците пресичат неправилно

Майка и дете са блъснати на пешеходна пътека в София

Пострадалата е с мозъчно сътресение и контузии на крайници

Микробус на куриерска фирма блъсна 27-годишна жена в района на пътния възел на Е-79 Симитли-Предел-Разлог. Пострадалата е с мозъчно сътресение и контузии на крайници.

Потният инцидент стана в 6.30 часа тази сутрин на пешеходна пътека на пътя Разлог-Симитли в района на крайпътен мотел. Мирослава Т. от Симитли е блъсната, движейки се от кв. "Ораново" в посока моста над Е-79. Когато пресичала на пешеходната пътека върху еднопосочна лента за включване в Е-79, върху нея връхлетял микробус на куриерска фирма, идващ откъм Разлог. Водачът на микробуса спрял и подал сигнал на тел. 112. С линейка на ФСМП пострадалата е транспортирана за МБАЛ-Благоевград със съмнения за мозъчен хематом, комоцио и контузия на крайник. В момента е на скенер, пише struma.bg, цитирайки БГНЕС.

Пострадалата е била облечена в черни на цвят яке и дънки, пешеходната пътека се намира на спускането за включване в главен път Е-79. Районът е осветен. На мястото на инцидента пристигна и патрул на КАТ-Пътна полиция, която заснема местопроизшествието. Кръвни проби ще бъдат взети и на пострадалата, и на водача.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов