Избрани Новини

Първи турнир по билярд в Петрич за годината

Професионален футболист триумфира в турнира

Петричкият клуб "Bo&Bo" проведе първия си ранкинг турнир по билярд на 10-а топка за новата 2015 г.,информира struma.bg. Участие взеха 17 състезатели, липсваше щека номер 1 на южния град Сашко Димитров, зает с изпити в СУ. Първото място спечели футболистът на "Етър" Милчо Макенджиев, побеждавайки с резултат 6:3 на финала изненадата на турнира - 13- годишния Георги Чаушев. Трети стана Йордан Дивлев, който в мача за трето място победи Венцислав Димитров.
В най - оспорваната среща в проявата се превърна схватката на полуфиналното стъпало между Г. Чаушев и ветерана Й. Дивлев, завършила 5:4 за тийнейджъра. Това е най - големият успех до момента и първи спечелен медал за Г. Чаушев. В края на седмицата Петрич и "Bo&Bo" са домакини на първия по рода си в България "Мастърс" по билярд, който събира най - добрите 16 състезатели у нас за 2014 г. съобразно ранглистата на родната федерация. В надпреварата ще вземат участие още 8 играчи, четирима от които ще бъдат избрани от ББФ, а последното каре ще посочи "Bo&Bo".

"Много сме доволни, че точно ние получихме доверието да домакинстваме на турнир от подобен ранг. Още по - хубавото е, че оттук нататък проявата ще се провежда ежегодно, и то само в  Петрич", разкри председателят на клубния УС Георги Божков.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов