Избрани Новини

"Марек Юнион - Ивкони“ излиза днес срещу полски гранд

Дупничани срещат "Ястрижебски“ Виегел

„Марек Юнион-Ивкони“ приема днес от 19:00 часа в Арена Самоков полският гранд „Ястрижебски“ Виегел в мач от 5-ят кръг на груповата фаза на Европейската волейболна Шампионска лига. Срещата е най-вече за престиж за отбора на домакините, които изгубиха шансове за класиране във втория по сила турнир  CEV Volleyball Cup. Гостите от Полша се нуждаят обаче от чиста победа за да продължат в плейофите на най-силният волейболен клубен турнир.

Дупничани загубиха своите шансове в турнира в предишното си домакинство, когато паднаха от КАИ Теруел. Сега момчетата на Найден Найденов ще играят единствено за своето име.

В първите дни на 2015 година "Марек Юнион-Ивкони" си върна национала Венелин Кадънков , който бе картотекиран в Шампионска лига за последните два мача от груповата фаза. Той все още лекува контузия и не е ясно дали ще бъде на разположение за домакинството на полския гранд  и гостуването в Новосибирск на "Локомотив". Най-вероятно обаче Найден Найденов ще предпочете да го запази, докато се възстанови напълно, още повече, че на пълни обороти тренира другият диагонал Михаел Манджуков, който претърпя операция преди 2 месеца, но сега игра отлично в последните два мача от българското първенство, информира е-79.com



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов