Избрани Новини

Убийство и самоубийство предполагат криминалисти за застреляните съпрузи

Крими

20-01-2015, 15:53

Снимка:

24chasa.bg

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Съпрузи открити застреляни в Раднево

Миньорското градче е потресено от трагедията

Убийство и самоубийство от ревност е основната версия, по която работят криминалистите в Раднево за откритото простреляно семейство, пише "24 часа".
Труповете на мъжа и жената са открити вчера към 22,45 часа в апартамент на улица "Георги Димитов" в Раднево. По телата на Диана Добрева, на 40 години, и на съпруга й Георги, на 56 години, имало огнестрелни рани. На тях се натъкнал по-малкият им син Том, когато се прибрал вкъщи, и веднага подал сигнал на телефон 112. На местопроизшествието била намерена и незаконна гладкоцевна ловша пушка 12-и калибър, с която най-вероятно е извършено престъплението. Работната версия е, че след скандал Георги първо стрелял в гърдите на съпругата си, а след това е пръснал своя череп. И днес кървавите следи във входа на блока се виждали, а съседка неуспешно се опитвала да ги измие с вода. Очевидци разказаха, че съдебните лекари свалили на ръце двете тела от петия етаж.
Диана била санитарка в общинската болница, а Георги - работник във фирма "Брикел" в Гълъбово. Двамата имат двама сина - Горан на 25 години, и Том - на 21 години. Диана не завършила гимназия, а се омъжила още в десети клас за по-възрастния си съпруг.
В Раднево са потресени от разигралата се трагедия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов