Избрани Новини

БНТ пуска филм за параолимпиеца Михаил Христов

Плевенчанинът се състезава с мотор и автомобил в документален филм

Още преди няколко месеца plevenutre.bg извести, че от БНТ са заснели филм за параолимпиеца Михаил Христов. Днес научихме, че той ще бъде излъчен на 19 януари(понеделник) в публицистичното предаване "В кадър".

Някои от кадрите са правени в Плевен - родния град на Мишо, така че със сигурност лентата ще е вълнуваща и интересна за всички плевенчани.

Във филма ще видим спортният талант на "Еврофутбол", който се състезава в спринтовете на 100 и 200 м и в скока на дължина, да се изправя срещу мотор и състезателна кола. Превозните средства са били управлявани от Ангел Караньотов и Крум Дончев. Филмът е документален.

"Изпълних една моя мечта - да се изправя срещу мотор и кола. Изправих се срещу Ангел Караньотов и Крум Дончев на една писта до София. Те бяха със състезателна кола и състезателен мотор. Обещавам, че ще бъде доста интересно и доста екстремно. Самата писта е сгурия, вдига се много пушек, много шум. Мечтата за състезанието дойде от един клип на Кристиано Роналдо - казах си, че щом той може, аз също го мога", сподели преди време Михаил за plevenutre.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов