Избрани Новини

Варна е домакин на държавното по муай тай

6-8 февруари: Най-добрите бойци на България се срещат в спортната зала на Първа езикова

Първата проява на Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай за 2015 г. е вече факт! Държавният шампионат по муай тай, който ще бъде квалификация за Световното първенство през март, ще се проведе в от 6 до 8 февруари във Варна в многофункционалната спортна зала на Първа Езикова гимназия (ул. "Подвис" № 29).

Патрон на състезанието ще бъде Виктор Меламед - почетен консул на Кралство Тайланд, който е и Президент на БККБМТ.

Домакини на шампионата са спортен клуб по кикбокс и муай тай "ТИМ" с главен треньор Красимир Димов и спортен клуб по кикбокс и муай тай "ВОКИЛ" с главен треньор Галин Димов. Двамата братя, съвместно с всички останали клубове в града, развиващи кикбокс и муай тай (Аргус, Джет, Дарзалас, Йорк, Десант, Боил, Ахил) и Община Варна приемат предизвикателството за това важно за федерацията домакинство и с общи усилилия са направили страхотна организация.

Елитът на българския съдийски апарат по муай тай, който е признаван ежегодно на международно ниво от Световната федерация по мауй тай ще бъде част от екипа на състезанието за абсолютно безпристрастното оценяване и определянето на победителите.
Най-добрите състезатели от цяла България ще бъдат събрани под един покрив, за да премерят сили и да бъде определен съставът на националния отбор.

Световни и европейски шампиони ще спорят в различните категории и ще дадат 100% от най-доброто в бойния спорт муай тай.

Високо спортно майсторство, fair play, Воля за победа, Издръжливост, Сила на характера, са посланията на Държавния шампионат по муай тай.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов