Избрани Новини

Трима младежи от Шумен са задържани за грабеж

Крими

10-01-2015, 11:46

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Заловиха извършител на грабеж

Разследвани за грабеж остават в ареста

С постановления на прокурор тримата са задържани за срок до 72 часа

Две момчета на 17 години и 21-годишен младеж от Шумен, и тримата осъждани са задържани за грабеж, съобщават от Областната дирекция на на МВР.

На 6 януари около 20:00 часа в Районното управление на МВР Шумен са се явили 18-годишен младеж и 14-годишно момче от село Янково, които обяснили, че на ул. „Пловдив” в Шумен в паркиран лек автомобил „Фолксваген”, с шуменска регистрация неизвестни лица чрез заплаха и нанасяне на удари са им отнели сумата от 240 лева.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия около три часа след това тримата нападатели са задържани от служители на Районното управление на МВР Шумен. Образувано е досъдебно производство. С постановления на прокурор на 3-та е наложено „задържане” за срок до 72 часа и са приведени в сектор „Арести” при Областна служба „Изпълнения на наказанията” Шумен. Вчера с определения на съдия от Окръжен съд Шумен са им наложени мерки за неотклонение: на 17-годишните „задържане под стража” и „надзор от родителите” и на 21 годишния, осъждан многократно  - „задържане под стража”



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов