Избрани Новини

Първата си приемна за тази година проведе депутатът Клавдия Ганчева

Първата си приемна за 2015 г. проведе народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, която се срещна и разговаря с десетки жители на Община Горна Оряховица.

Гражданите поставиха пред депутата въпроси, свързани с ремонт на църквата в Крушето, вътрешен ремонт и оборудване на училище, потърсиха съдействие за финализиране на предприетите от Общината действия относно реконструкцията на стадион „Локомотив”.

Горнооряховски железничари разговаряха с инж. Клавдия Ганчева за спирането на пътнически влакове. Според заетите в БДЖ е необходим широк обществен дебат за бъдещето на двете железничарски компании.

„Ситуацията е сложна и неприятна за хората“, коментира инж. Ганчева. По думите й в БДЖ обаче са наложителни реформи, тъй като в огромна част от спрените влакове пътуват само машинистите. Разреждането на линиите не означава, че по тях няма да се движат влакове, категорична е Клавдия Ганчева.

Народният представител се ангажира редовно да информира и кани за дебати в Транспортната комисия на парламента бившите си колеги от БДЖ. Самата инж. Клавдия Ганчева е член на тази комисия.

Трябва да се намери оптимално решение за развитие на железницата”, каза още народният представител.

Пред инж. Ганчева гражданите поставиха и десетки други лични и обществени проблеми.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов