Избрани Новини

Жорж Георгиев с оферта от отбор от "А" група

Други 4- ма от "Велбъжд" на проби в "Б" група

Софийски отбор от "А" група проявява интерес към централния защитник на "Велбъжд"- Кюстендил Жорж Георгиев, по информация на Дарик става дума за "Славия". Халфът и майстор на изпълненията на преки свободни удари пред наказателното поле на противника Александър Димитров е на проби в втородивизионния "Добруджа" / 6- ти в "Б" група. Един от голмайсторите на кюстендилци и организатор на играта Иван Иванов си пробва късмета в "Созопол", които са 7- ми в "Б" група.
Христо Гоговски и Станимир Благоев, които бяха част от отбора на "Велбъжд" през есенния полусезон в ЮЗ "В" група, го напускат на 90%. Те са на проби в "Черноморец"- Бургас, но на "първо четене" не са впечатлили треньора Неделчо Матушев. Моряците са в зоната на изпадащите, като след тях е само "Спартак"- Варна, който се "съживи" в последните кръгове на миналата година под ръководството на кюстендилския специалист Иван Маринов - Маслара.
Кирил Вълов може да се завърне във "Велбъжд", ако не си уреди трансфер в Австрия, за където заминава в неделя. Вълов бе един от любимците на феновете в Кюстендил.
"Имаме договорката  с 2- 3 класни футболисти, че ако останат в България, ще играят за "Велбъжд", каза старши треньорът Юлиян Кръстев. Той отказа на този етап да назове конкретни имена за нови попълнения в отбора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов