Избрани Новини

Задържан е охранителят на клуб "Вог" в Бургас, пребил младеж пред заведението

Крими

09-01-2015, 11:57

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Арестуваният е криминално проявен

Задържан в ареста е охранителят на клуб "Вог" в Бургас, който преби млад мъж пред заведението. Това съобщиха от полицията. Задържаният е криминално проявен, на 28 години, с инициали К.Т.

Побоя стана преди два дни. Около 04.45 часа сутринта в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за инцидент в района на дискотеката, разположена на улица "Христо Ботев". Полицейските служители установили, че пострадал от побой е 26 годишен бургазлия, който бил пред входа на заведението с кръвотечение в областта на носа и с кръвонасядания в областта на лицето. По негови данни побоят му е нанесен от охранител на дискотеката. Потърпевшият е откаран в МБАЛ – Бургас. Охранителят е задържан със заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

Припомняме,че вчера кметът на Бургас Димитър Николов издаде заповед за отнемане разрешителното на клуба. Заради подобен инцидент миналата седмица бе отнето разрешителното и на бургаската дискотека Час Пик. Предната нощ там бе наръган с нож охранител. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов