Избрани Новини

Цветан Цветанов се срещна с кмета на Банско и неговия екип

Обсъдиха приоритетните инфраструктурни проекти на правителството и изграждането на автомагистрала Струма

Приоритетните инфраструктурни проекти на правителството и изграждането на автомагистрала Струма бяха основните акценти по време на срещата на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов с кмета на Община Банско Георги Икономов и неговия екип. По време на разговора стана ясно, че до август месец се предвижда да бъде завършен ЛОТ 2 от магистралата в участъка от Дупница до Благоевград. Лот 3, който включва построяването на най-дългия шосеен тунел в Европа в района на Кресненското дефиле, вече е част от стратегическите обекти в потвърдената пред Европейската комисия програма, която ще се изпълнява през новия програмен период, подчерта Цветанов.

Председателят на парламентарната група на партията мандатоносител Цветан Цветанов увери кмета на Банско Георги Икономов в подкрепата на кабинета за бързото изграждане на Втора кабинкова линия в ски-зона „Банско“ в контекста на взетото вчера решение на Министерски съвет за отмяна на решението на кабинета „Орешарски“ за разширение на площта на зоната без ясно изразени факти и обстоятелства. Коментирано беше и успешното завършване на течащия в момента мащабен проект за подмяна на водоснабдителната и канализационна мрежа в курортния град. Кметът Икономов информира Цветанов, че в момента строително-ремонтните дейности са замразени поради активния туристически сезон в града, но ще бъдат подновени веднага през пролетта.   

В Банско председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов бе гост и на балетния спектакъл „Кармен денс“, представен от Държавния балет на Сибир и Балета на Държавна опера – Варна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов