Избрани Новини

Замръзнал басейн и 8 градуса в стая в куверта за Нова година?

Животът

04-01-2015, 09:30

Снимка:

Августина Самарджиева, архив

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Курортът Паничище празен за Осми декемри

Обсъждат управлението на Седемте рилски езера в Паничище

В офертата имало включен и басейн и сауна

Замръзнал басейн, стаи, в които температурата не се качила повече от 8-9 градуса, доста разочароваща кухня и изобщо лоши условия предложили собствениците на туристическа база над Паничище, оплака се по празниците кюстендилецът Владимир Иванов /21 г./. Той и група от 20 младежи се качили да посрещат Нова година на 1500-1600 м в Рила планина. Още през октомври м.г. предплатили по 80 лева за куверт от 160 лева на човек за две нощувки и храна. В офертата имало включен и басейн и сауна. Но се оказало, че те били затворени, защото съдържателят не ги отоплил заради големите студове, пише "Труд".

"Носехме си бански да поплуваме, но си ги прибрахме. Нещата станаха нетърпими, когато с голямо закъснение ни поднесоха  вечерята, която беше нещо като имитация на пържола, а салатите бяха под всякаква критика. Това беше на 30 декември вечерта. Решихме, че условията не са добри и си тръгнахме преждевременно на групички, към 4 часа сутринта. Не можехме да останем тук за следващата нощ, когато настъпваше Нова година. На всичко отгоре съдържателят ни нападна, заплаши ни с насилие. Обадил се на свои приятели да ни спрат при Сапарева баня, щял да ни настигне и да ни стреля с пушка. Отвратително", разказа възмутен кюстендилецът.

Момчетата и момичетата от групата се заканиха, че ще качат снимки от базата, където се провалил празникът им, и ще разкажат за преживяванията си в комплекса.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)