Избрани Новини

Плевенски кръчмари атакуват "Кошмари в кухнята" с шеф Манчев

Ресторантьори от Плевен напират за участие в кулинарното шоу на Нова тв

Собственици на малки ресторанти и популярни места с изгубена слава в Плевен ще атакуват "Кошмари в кухнята", научи plevenutre.bg. Кулинарното шоу на шеф Манчев се готви за своя втори сезон, a сред записалите се вече кандидати има собственици на заведения от нашия град. Дали ще бъдат избрани за финалния етап, ще стане ясно на старта на сезона.

"Всеки ресторант, в който влизаме, е на ръба на оцеляването и на практика пред фалит. Причините за това са най-различни - безобразна хигиена, лош мениджмънт, семейна драма, кризата в обществото или в личния живот на неговите собственици. Моята задача е да ги сблъскам с действителността, дори това да е кошмарно болезнено. В това шоу аз съм строг и безкомпромисен - или се променяш, или затваряш!", казва шеф Манчев.

В "Кошмари в кухнята" той буквално съблича кирливи ризи, изпира ги и ги простира. От самите ресторантьори зависи дали ще облекат чистите си дрехи обаче, за да променят и своя живот, и живота на своя ресторант, коментират от Нова тв.

"Успявам много бързо да видя проблемите в един ресторант, намирам решения за развитието му и правилното му функциониране, но само неговият собственик може да реши дали ще следват моите препоръки или ще продължи надолу към пълна гибел на своя бизнес", споделя още шеф Манчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов