Избрани Новини

Скандална благоевградчанка смени амплоато си - от парапсихолог стана стихотерапевт

Животът

02-01-2015, 16:15

Снимка:

Августина Самарджиева

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Парапсихоложка с 20-годишно минало в Благоевград завлече десетки и отпраши за Русия

В Благоевград Т. Лазарова въртеше кристално кълбо и мамеше лековерните с прогнози за бъдещето им

Скандалната благоевградска снаха Тамара Лазарова, която завлече десетки българи с огромни суми и се скри от съдебно преследване в родната си Русия под артистичното име „парапсихолог Магдалена Велт“,  посреща 2015 г. с ново амплоа - на лечител, който цери наивниците само с гласа и стиховете си.

Докато в Благоевград Т. Лазарова въртеше кристално кълбо и мамеше лековерните с прогнози за бъдещето им, сега Магдалена, вече прекръстила се на „Магдалина“, организира за наивните си сънародници литературни четения и вече нарича себе си „стихотерапевт“, пише struma.bg.

От сайт става ясно, че в момента Лазарова-Велт живее в гр. Владимир - градът, който наскоро официално получи статута „Новогодишната столица на Русия 2015“ заради мащабната новогодишна програма, която организира - небивала по разгул украса, детски и семейни филмови фестивали и т.н.

След като българските медии огласиха истината за Лазарова-Велт, тя се покри за десетина месеца, през които явно е обмисляла поредната си измама със „стихотерапевтиката“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)