Избрани Новини

Дама "отвя" конкуренцията в Сандански, направи най-доброто вино

Комисия с председател Божидар Донков от Изпълнителната агенция по лозата и виното избра Маруся Осиковска

Традиционно дни преди настъпването на новата година Община Сандански проведе за 22-ри пореден път Фестивала за младо червено вино, който събира магията, аромата и слънцето на реколта 2014 г.

Комисия с председател  Божидар Донков от Изпълнителната агенция по лозата и виното избра Маруся Осиковска за победител и Цар на виното за 2014 г. Второ място зае също дама Ружа Стоилкова, а трето - Иван Илийчков.

„Въпреки че специалистите определиха годината за винарите и винопроизводителите като противоречива, добро вино и тази година не липсва” – с тези думи бе открит празникът на виното, а заместник-кметът на община Сандански Младен Тимчев пожела преди всичко много мир в душите и много щастие в сърцата, а на лозарите - бъчвите да са винаги пълни, пише "Инфомрежа".Празникът продължи с много музика, настроение и вино. Общински духов оркестър, Мъжка фолклорна група и женските фолклорни групи „Стримона” и „Здравец” направиха празника по-весел и шумен, въпреки безснежния, но мразовит следобед в Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)