Избрани Новини

Трафикът в Благоевградско е спокоен

Екипи на КАТ проверяват за зимно оборудване на автомобилите и превишена скорост

 Обработени и почистени са пътните настилки в Благоевград. Това каза Васил Бачев, управител на общинска фирма "Биострой", цитиран от "Фокус". Пътните настилки са мокри, но почистени и обработени. Бачев каза още, че най - важен е районът към МБАЛ - Благоевград , пожарната и поликлиниката и това са едни от основните райони, в който веднага се отзовават машините. Другият район е централна градска чат, където се движи масовият поток от хора и автомобили. "Тази част трябва да бъде в добро състояние, за да няма проблеми с пързаляне и хлъзгане", допълни Бачев.
Следващият район свързва кварталите "Еленово", "Ален Мак" и "Орлова чука", а в четвъртият се свързват кварталите "Грамада" и "Струмско". Всеки един район е обезпечен с две машини.
Трафикът на територията на областта в почивния ден е спокоен. Температурата на въздуха е от минус 1 до 2 градуса. Времето е облачно. Видимостта е добра. Няма допълнително въведени ограничения или затворени пътища в областта. Няма регистрирани инциденти. Екипи на КАТ "Пътна полиция" следят за зимно оборудване на автомобилите и превишена скорост. Патрули са разположени на входовете и на изходите в Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)