Избрани Новини

Калин Сърменов: На Коледа забравяме напрежението и се обръщаме към най-близките си хора

Празничните дни носят позитивизъм, уют и домашно спокойствие

На Коледа забравяме напрежението и се обръщаме към най-близките си хора. Това каза актьорът Калин Сърменов в интервю за Bulgariautre. Той добави, че празничните дни около Коледа и Нова година му носят позитивизъм, уют и домашно спокойствие.

„Това е момент, в който мога да се видя с най-близките си. Понеже ние имаме нужда един от друг, това е момент, в който започваме да се грижим за децата си, забравяме напрежението на ежедневието и се обръщаме и фокусираме само към най-близките си хора. Затова харесвам тези празници”, посочи Сърменов.

Актьорът уточни, че отсега има план на коя дата при кого ще празнува, по какъв начин роднините ще се съберат на Коледа, както и как ще дойде Дядо Коледа. „Всички се събираме вкъщи на 25-и заедно с всички деца. Става страхотна дивотия и торти се размазват по земята”, описа Калин Сърменов.

Той добави, че всяка година посреща всички празници по един и същи начин – на разни места с най-близките си хора. „Аз имам хора, които са на 2,5-3 см от сърцето ми, някои са и вътре вече – отдавна влезли, и винаги съм заедно с тях. Разсъждавам предсказуемо в това отношение и не се оплаквам – това ми харесва”, заяви българският актьор.

Калин Сърменов пожела на читателите на Bulgariautre да се оглеждат повече в огледалото, да не мислят толкова за себе си, а да си направят вярна самооценка и да се опитат по този начин да направят следващата крачка напред.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)