Избрани Новини

МГЕРБ-Благоевград събра пожелания в най-дългото писмо до Дядо Коледа

Младежите от ГЕРБ-Благоевград събраха пожелания в най-дългото писмо до Дядо Коледа

В центъра на Благоевград всички можеха да се снимат с белобрадия старец и да си изтеглят късмет за Новата година.

„Нашата инициатива е насочена към всички граждани на Благоевград. Искаме да зарадваме от най-малките до най-големите. Подготвили сме една красива рамка и всички, които имат желание могат да се снимат. Има много хубави късмети и подаръци“, каза Венцислав Хросинков, областен координатор  от МГЕРБ-Благоевград.

В инициативата се включиха и депутатът от 43-тото Народно събрание Даниела Савеклиева и най-младият евродепутат Андрей Новаков. „За мен бе истинско удоволствие да се върна в Благоевград по-малко от месец, след като станах част от делегацията на ГЕРБ в Европарламента, да се върна именно тук, където за мен започна професионалния ми път. За Коледа си пожелавам здраве и сили, както за себе си, така и на всички  българи, така че да можем да посрещнем предизвикателствата, които 2015 година ни е приготвила“, каза Андрей Новаков.

Народният представител Даниела Савеклиева се включи в писането на най-дългото писмо. Тя  поздрави младежите на ГЕРБ, за интересната инициатива, с която и за този светъл празник искат да дарят усмивка на всички жители и гости  на Благоевград. „Пожелавам най-вече да бъдем здрави всички, да имаме късмет. От там нататък всичко е постижимо. Всеки един от нас може да направи необходимото, да положи нужните усилия и да сбъдне мечтите си“, посочи Савеклиева



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов