Избрани Новини

Онлайн търг събра 4800 лв за Митко

Стотици се включиха да помагат-сред тях множество писатели, музиканти и художници

За стигнат парите за лечението на Митко, който страда от силно увредено зрение, са нужни вече под 4000 лв, съобщи Олга Клисурова от инициаторите на кампаниите в помощ на детето.
Множество граждани и фирми са превели средства по дарителските сметки, без да вземат участие в конкретната инициатива. А тя беше онлайн търг на книги. В търга участваха и доста популярни личности - писатели, музиканти, художници, допълни Клисурова. Книги откупиха и предложиха с автографи Захари Карабашлиев, Нинко Кирилов, Радослав Парушев, Васил Георгиев, Токорас Исто, Стоян Николов - Торлака, Станимир Гъмов, Димитър Касабов - участник в 3 и 5 сезон на Сървайвър, Георги Бенчев - участник в Х фактор. Това е поредната инициатива, в която старозагорци подават ръка на момчето.
От 14 декември започна нова инициатива в подкрепа на малкия старозагорец. На онлайн търг се продават ръчно изработени изделия. Крайният срок за участие в него е 30 декември.
Този петък турнирът "Футболна Стара Загора" също ще се включи с помощ на момченцето. На входа на спортната зала "Иван Вазов", където ще се проведе, ще бъде поставена кутия, в която зрителите ще могат да даряват средства- символична цена за вход от 2 лв.
Над 1000 лева бяха събрани на Благотворителен базар „Да дарим светлина на Митко”, който се проведе в първата седмица на декември.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов