Избрани Новини

Скандал! Бивши и настоящи ченгета се биха заради манипулирани кръвни проби

Всичко започва на 20 януари преди две години на улица Ленин в село Пиперков Чифлик

Скандален случай на побой между бивши и настоящи служители на полицията в Кюстендил и съмнения за манипулирани алкохолни проби беше разкрит в предаването "Жега" по TV7. Тодор Вълчев, дългогодишен служител на полицията в града, е пострадал от Александър Александров, който работи в Научно-техническата лаборатория в града. Вълчев обвинява бившия директор на Областната дирекция Георги Джоглев в покровителство на нарушителите.
Всичко започва на 20 януари преди две години на улица Ленин в село Пиперков Чифлик, където Василев е нападнат от Александров. Според пострадалия неговият нападател използва служебните автомобили, за да вози от Пиперков чифлик работниците до семейния дърводелски цех в съседното село Лозно. И дори се съмнява, че бившият директор на областната дирекция на МВР Георлги Джоглев покровителства Александров.
А причината – експертът от лабораторията е изработил дограмата в дома на Джоглев. Тодор Василев намеква и за манипулирани кръвни проби на шофьори в района.
След проверка Инспекторатът на МВР установява, че Александров неправомерно е изминал 2610 км със служебни автомобили и препоръчва да възстанови 1 774 лв. като преразход на гориво.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)