Избрани Новини

Пчеличката Лили Иванова

Естрадната динозавърка яде по 3 килограма мед на месец

Лили Иванова консумира по 3 килограма мед на месец! Певицата похапва всеки ден поне по 100 грама от сладкото изкушение, пише ,,Всеки ден". Кубратската легенда сама признава, че не може да живее без меда и лапа от него в неограничени количества. „Тя е като пчеличка - може да живее само на мед и вода", коментират от обкръжението й.

Във всички свои интервюта Лили обяснява, че дължи перфектната си фигура на ген, но и на железен хранителен режим. В менюто й влизат изобилие от мед, шоколад плодове, минимум месо и въглехидрати. ,,Лили не може да живее и без шоколад.

Противно на повечето жени, които го избягват, Иванова похапва всеки ден от него, като залага предимно на черния, но консумира и млечен", разкриват приближени до естрададжийката.

Какаовото изкушение и медът й дават енергия преди концерт, когато по традиция Лили не консумира нищо друго освен топла минерална вода. „Колкото по-добре изглеждам, толкова по-добре пея. Не мога да си позволя да се натъпча, преди да изляза на сцената. Трябва да ми е леко, но и да имам енергия", издава тайната си родената в Кубрат певица.

Повечето й фенове знаят за слабостта й и редовно й подаряват мед по участия или й изпращат стъклени бурканчета на адреса й в столицата. Съседи на певицата разкриват, че редовно куриери пристигат с пакетчета с изработваното от пчелите сладко изкушение.

Естрадната динозавърка го консумира дори на сцената, по време на изявите си. Лили държи задължително в единия ъгъл на залата или клуба, в който пее, да има маса, на която трябва да присъстват един шоколад, бурканче с мед, минерална вода и парфюм.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)