Избрани Новини

Мария надви над Гущеров

София Лайф

22-12-2014, 06:40

Снимка:

Facebook

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мария и Гущеров ще почерпят на сватбата си с 5-степенно гурме

Сватбата няма да е във Виена, а в София

Мария успяла да постигне своето - а именно, сватбата да се състои в България, пише светското списание "Слава". Свекърът й държеше празненството да е в изискан тесен кръг във Виена, където ще бъдат далеч от папараци и сватбата на сина му няма да се превърне в сеир. Мария обаче впуснала всичките си женски трикове да убеди любимия си, че трябва да се венчаят в столицата и да не се скъпят нито лев за тържеството. Певицата дори склонила самата тя да помогне с някой лев, като поднови участията си по кръчмите. Всичко около подготовката за сватбата било като за кралски особи.

Менюто ще бъде 5-степенно гурме, тъй като Гущерови не желаели да се излагат с традиционните пържоли. Едно от най-изтънчените ястия на сватбения ден на Мария щяло да бъде рагу от омар с лингуини за 79 лв., американско говеждо от породата „Блек Ангъс" за 65 и медальони от сърна със сос от боровинки за 45 лева. Освен това, повечето от гостите идвали от родния град на Мария - Стара Загора и покрайнините, затова в хотела им били подсигурени стаи.

Тук масрафът излизал 100 евро на стая, от най-евтините, но пък е включен безплатен паркинг. Отделно от хотела са осигурили професионален декоратор, който да подготви украсата в залата. Всяко столче ще бъде облечено в бяла сатенена калъфка, подготвени са табелки по масите, а в цената влиза и предварителна дегустация на менюто.

Като комплимент от супер тузарския хотел - младоженците ще бъдат настанени безплатно в апартамент с изненада - торта и пенливо вино. Засега източниците мълчат колко пари ще бъдат похарчени за марково уиски, пенливи вина и други луксозни напитки.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)