Младежкият национален отбор с победа в Сандански

Победи домакина си "Вихрен" с 1:3

Младежкият национален отбор на България, който е на едноседмичен лагер в Сандански, победи днес домакина си "Вихрен" с 1:3, в първата от две планирани контроли за периода, информира struma.com. Момчетата на Антони Здравков и Петър Михтарски срещнаха добра съпротива от гладиаторите, които се представиха повече от достойно.

Младите лъвчета отбелязаха два гола през първото полувреме, като и двата бяха дело на кресненеца Кирил Десподов. Първият бе от дузпа след четвърт час игра, а втория в 42-та минута, когато крилото засече центрира с от ляво с глава. Неразбирателство в отбраната на националите доведе до гол за "Вихрен" в края на полувремето, като Тафтанов бе най-съобразителен и мушна топката под стража на България и "Пирин" – Красимир Костов.

През втората част, старши треньорът на България Анотни Здравков направи хокейна смяна, като в игра влязоха нови 11 състезатели. Сред тях бяха и бившите орлета Любомир Илиев и Мики Орачев. Националите стигнаха до още едно попадение, чак в 82-та минута, като Бекир Расим се разписа след като изпълни перфектен пряксвободен удар.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен