Избрани Новини

3 в 1 дават на зрител на „Марек Юнион-Ивкони“ - КАЙ днес

Чрез томбола някой ще спечели многофункционално устройство

Многофункционално устройство 3 в 1 ще получи зрител на днешната среща между "Марек Юнион-Ивкони" и КАЙ Теруел. Двата отбора излизат един срещу друг в поредна среща от груповата фаза на Шампионска лига. Срещата е от 19 часа в зала "Самоков арена".

Един от партньорите на дупничани, японската компания е осигурил за един от зрителите модерно устройство 3 в 1 (копир, ксерокс, скенер). Наградата ще бъде връчена между някой от геймовете.

Иначе в състава на дупничани са с приповдигнато настроение преди сблъсъка. Неприятностите в тима са свързани с либерото на отбора Мартин Божилов, който лекува настинка вече втори ден. "На игрището няма оправдания. Стискам зъби и излизам. Здрав-болен, работата ми е при мрежата. Излизаме за победа", лаконичен бе националът.

Испанците пристигнаха вчера в Самоков и вечерта направиха 90-минутна тренировка. Двата тима по регламент ще направят и едночасови занимания днес.

Генералният секретар на сръбската федерация Слободан Милошевич е делегат на срещата. Той бе супервайзер на Световна лига в България преди 2 години и е една от най-влиятелните личности в Европейската конфедерация.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)