Избрани Новини

Камери на СКАТ ще пазят Дебелт от циганите


Лидерът на НФСБ и водач на партриотите Валери Симеонов е предложил помощ на полицията и община Средец срещу ромските набези в Дебелт. Той е предложил да осигури камери, които да опашат цялото село. Чрез видеоконтрола ще бъдат държани под око всички мургави крадци в махалата, които теророзират от години селото. Предложението на патриотите е внесено до община Средец и до ОД на МВР. Валери Симеонов е обещал още и финансова помощ, за да се подменят изпотрошените улични лампи. Най-много обири и нападения стават по тъмно в неосветените улички.
Депутатите от Патриотичния фронт обявиха днес, че се заемат сериозно с инцидента с изнасиленото дете в Дебелт. Групата пристига в селото и ще се срещне с местните жители. Народните представители от коалиция „Патриотичен фронт“ се срещнаха още с кмета на Дебелт Иванка Ангелова и кмета на Средец Иван Жабов във връзка с безредиците в бургаското село през последните дни, предизвикани от циганска престъпност.
Депутатите от Патриотичния фронт настояват в Дебелт да бъде осигурено постоянно присъствие на униформени полицаи, които да пазят хората от ромския терор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов