Избрани Новини

Благотворителен мач събра 3 760 лева за футболни таланти от Гоце Делчев

Над 300 зрители се събраха на градския стадион в Гоце Делчев

Благотворителен футболен мач между юношите на “Пирин” Гоце Делчев, родени през 2000/01 и тези на „Неврокоп“, събра 3760 лева за подпомагане на двете детско-юношески школи в Гоце Делчев.

„Въпреки че времето е доста хладничко, над 300 зрители се събраха на градския стадион в Гоце Делчев. Събраната сума от над 3800 лева за подпомагане на школите в града, е от продадените билети, както и от дарения на бизнесмени“, коментира  изпълнителният директор на “Пирин” Гоце Делчев Костадин Гуцев, цитиран от е-79.com. 

Иначе юношите на “Пирин” Гоце Делчев победиха тези на „Неврокоп“ с 1:0 .Единственото попадение в мача бе дело на Слави Спиров.

Веднага след това се игра демонстративен мач между ветераните на “Пирин” Гоце Делчев и любители на футбола, срещу отбор от юноши младша възраст на клуба.

Двубоят завърши с победа 4:3 за отбора на ветераните, който игра под името „Сърдити старчета“. Два гола вкара Марио Метушев, а веднъж се разписа другият бивш футболист на неврокопчани Кирил Кръстев, както и Витко Марков. За младите футболисти на “Пирин” Гоце Делчев хеттрик реализира Павел Головодов.

В същото време ръководството на клуба потвърди че отменя свободния вход за домакинските срещи на мъжкия отбор във „В“ група и през пролетта феновете ще влизат срещу 2 лева на градския стадион.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)